Bliv medlem · Støt Nyreforeningen · Shop · Nyrenyt · Publikationer · Presserum · Kontakt

Du er her: Home Bund menu Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Nyreforeningen respekterer privatlivets fred og følger gældende dansk lov om data.

Overordnet

Alle dine oplysninger (navn, adresse, e-mail osv.) behandles fortroligt. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

Den dataansvarlige er Nyreforeningen. Ved spørgsmål eller ønske om indsigt jævnfør gældende lovgivning, kontakt:

Nyreforeningen
Herlufsholmvej 37, st.
2700 Vanløse
Send mail

Mail

Nyreforeningen kan kontakte medlemmer via e-mail med relevant medlemsinformation på samme måde som der sendes breve og andet informationsmateriale ud til medlemmer. Du kan frabede dig elektronisk information ved at kontakte Nyreforeningen eller blot undlade at oplyse din mailadresse.

Nyreforeningen er imod spam og vil ikke udsende spam eller videregive mailadresser til spam.

Brugen af nyreforeningen.dk er fuldstændig anonym.

Nyreforeningen.dk registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, medmindre du selv tilmelder dig tjenester eller andet aktivt.

Senest opdateret juli 2013