Bliv medlem · Støt Nyreforeningen · Shop · Nyrenyt · Publikationer · Presserum · Kontakt

Du er her: Home Sort menu Om Nyreforeningen Årsberetning

Årsberetning

Årsberetningen beskriver Nyreforeningens arbejde i det forgangne år. I årsberetningen står også de vigtigste økonomiske nøgletal for foreningen.

Årsberetningen udkommer i forbindelse med Nyreforeningens Generalforsamling, som hvert år afholdes den tredje weekend efter påske.

Læs årsberetningen for 2013

Vil du vide mere om alle de ting, vi arbejdede med i 2013, så kan du læse uddybende artikler her:

App'tit hjælper med diæten:  apptit_hjaelper_med_diaeten.pdf (180.8 KB)
Nyreforeningen mødte folket og politikerne på Folkemøde 2013:  folkemoede_2013.pdf (178.3 KB)
Arbejdet med handlingsplanen for organdonation:  handlingsplan_for_organdonation.pdf (177 KB)
Nyt medlemstilbud - Advokatrådgivning:  medlemstilbud_advokatraadgivning.pdf (175.6 KB)
Søren Stryger er ny ambassadør:  ny_ambassadoer_soeren_stryger.pdf (184.9 KB)
Nyreforeningen er ikke afhængig af medicinalindustrien:  nyreforeningen_er_ikke_afhaengig_af_medicinalindustrien.pdf (294 KB)
Nyrernes Dag 2013:  nyrernes_dag_2013.pdf (169.1 KB)
Privat feriedialyse:  privat_feriedialyse.pdf (171.7 KB)
Ftalater i medicinsk udstyr udfases:  ud_med_ftalaterne.pdf (173.4 KB)
Årets Solfanger 2013:  aarets_solfanger_2013.pdf (170.9 KB)