Få hjælp til at hjælpe med ny pårørende-app

Relabee er en gratis, praktisk app, som hjælper dig med at hjælpe – så det bliver lidt nemmere at være pårørende. Med appen kan du få overblik over forløb, konsultationer, opgaver og kontakten med andre pårørende, så du ikke er helt så alene i forløbet. Du kan selvfølgelig også bruge Relabee, hvis det er dig, der er ramt af sygdom. Klik på billedet!

Er du tæt på en, som har brug for hjælp i hverdagen på grund af fx nyresygdom, så ved du, at det kan være en ekstremt krævende opgave. Både at yde den bedste hjælp, og at få tid til dit eget liv. Relabee er en gratis, praktisk app, der hjælper dig med de mange opgaver, du har som pårørende. Nyreforeningen har et samarbejde med Relabee.

”Når en familie eller nære relationer rammes af sygdom, har man brug for at fokusere sin opmærksomhed på sig selv og de mennesker, man holder af. Det bliver utrolig vigtigt, at planlægning kan gøres nemt og overskueligt. Det er tilmed en stor fordel, hvis ens nærmeste har nem adgang til at vide, hvordan man har det, og hvordan de kan hjælpe én. Det er præcis den opgave, Relabee løser,” forklarer Marike Nielsen, produktansvarlig fra Relabee.

Relabee er udviklet på bagrund af mange samtaler med pårørende om deres behov.
Download Relabee til iPhone i AppStore og til Android i GooglePlay.

Læs mere om Relabee her

”Hvem henter Lise på sygehuset?”

Der er mange informationer at holde styr på under et sygdomsforløb. Derfor er det vigtigt at gemme al viden vedrørende sygdommen et sted. Ideen bag Relabee er at skabe en platform, hvor man nemt kan kommunikere, dele viden og få overblik over forløb, aftaler og opgaver – et praktisk redskab for alle i forløbet.

Det fungerer på den måde, at du opretter et forløb og inviterer de personer, som skal involveres, med i forløbet. Herefter kan du koordinere alle aftaler, opgaver og samle viden i appen.

Hvem henter Lise på sygehuset på torsdag? Hvornår er næste kontrol? Hvad sagde lægen om brug af panodiler eller anden smertestillende ved sidste konsultation? Det er eksempler på den planlægning, der bliver nemmere med Relabee ved hånden.

Relabee-app’en er gratis. Du kan invitere et ubegrænset antal deltagere til dit netværk. Det er kun, hvis du tilkøber professionelle services igennem Relabee, at det koster noget.

Fire hurtige: Hvad kan du med Relabee-appen?

Slut med at ringe rundt til alle
-Relabee gør det muligt at informere alle på en gang

Slut med at huske på mødetider og steder
-Relabee samler det hele i en behandlingskalender