Få rabat

Som medlem af Nyreforeningen kan du få rabat på følgende ting:

Oprettelse af testamente

Advokatfirmaet Kroer Fink giver medlemmer af Nyreforeningen rabat på oprettelse af et testamente. Prisen for medlemmer er 3.000 kr. inkl. moms, og du sparer dermed 2.000 kr. Kontakt advokaterne på tlf. 71 99 29 29 eller se mere på www.kroerfink.dk.

Ferieophold på Skallerup Seaside Resort i Nordjylland

Skallerup Seaside Resort giver 10 % rabat på alle ophold til medlemmer af Nyreforeningen. Rabatten gælder hele året og omfatter kun listepriser, der ikke indeholder pakkesystemer eller andre rabatordninger.

Skallerup Seaside Resort tilbyder desuden medlemmer af Nyreforeningen 5 nætter i spahus D4 med ankomst søndag i blå prisperioder. I 2017 er prisen 2.995 kr.

Når du bestiller dit ophold, skal du oplyse dit medlemsnummer. Medlemsnummeret finder du på bagsiden af Nyrenyt eller ved at kontakte Nyreforeningens sekretariat på tlf. 43 52 42 52 eller mail@nyreforeningen.dk.

Læs mere på www.skallerup.dk eller ring til Skallerup Seaside Resort på tlf. 99 24 84 00.

Har du behov for dialyse under dit ophold, skal du bestille den hos Birthe Nielsen på tlf. 50 93 59 41 eller dialyse@nyreforeningen.dk.