Nu får medlemmer rabat hos Q8

Nyreforeningen har lavet en medlemsaftale med Q8. Så nu kan medlemmer af Nyreforeningen opnå rabat og desuden få adgang til en række fordele. Læs hvordan her.

Nyreforeningen og Q8 har indgået en aftale, hvor du som medlem kan opnå rabat på benzin, diesel og vask hos Q8 og F24. På F24 vaskes til nettopriser. Samtidig får du adgang til en række fordele.

Du bestiller dit kort her. Har du allerede et kundekort fra Q8 eller F24, så følg instrukserne på denne side.

Herunder er udvalgte fordele ved medlemsaftalen nævnt. Du kan finde alle fordelene, når du bestiller kortet på ovennævnte link.

Udvalgte fordele fra medlemsaftalen

• Q8-kort til benzin, diesel og vask
  • 10 øre på benzin (i forhold til pumpeprisen)
  • 10 øre på diesel (i forhold til pumpeprisen)
  • 20 procent rabat på bilvask på Q8

Du skal være medlem af Nyreforeningen for at benytte dig af tilbuddet. Dette vil blive verificeret, når du bestiller dit Q8 kundekort.