Kylling og Bulgur

Kylling med bulgursalat

Kylling og Bulgur

Ingredienser (4 portioner)

4 stk. kyllingefilet á 100 g
1 tsk. olie
180 g ukogt bulgur
1 spsk. friskhakket basilikum
1 spsk. friskhakket mynte
1 citron (3 tsk. citronsaft)
1 tsk. friskhakket chili
2 spsk. olie
Friskhakket chili til pynt

Sådan gør du

Kog bulgur efter anvisning på pakken. Lad det afkøle og bland det sammen med de friske krydderurter, citron og olie.

Steg kyllingekødet på panden til det er gennemstegt. Skær kødet i skiver og bland det i salaten. Pynt med chili – så er der serveret.

Velbekomme!

TIP Du kan med fordel lave denne bulgursalat i god tid. Salaten har godt af at stå på køl og trække mere smag ud af krydderurterne.

 

Næringsindhold pr. portion
(beregning er før tilberedning)

Energi: 1520 kJ/360 kcal
Protein: 26 g
Kulhydrat: 36 g
Fedt: 14 g
Kalium: 575 mg
Fosfat: 349 mg