Laks og Salat

Laks med parmaskinke, rucola og hvidløgsflute

Laks og SalatIngredienser (4 portioner)

4 stk. laksefilet à 125 g
100 g parmaskinke
Sort peber
100 g rucolasalat
200 g hvedeflute
40 g smør
1 fed hvidløg
Friskhakket chili til pynt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Fold 1 stk. parmaskinke om hver laksefilet og læg dem i et fad. Hæld peber over filetterne. Dæk fadet med sølvpapir og bag det i ovnen i ca. 10 minutter. Bag flute samtidig.

Knus hvidløg og bland det sammen med smørret. Stil det på køl.

Anret 4 tallerkener med en bund af rucola og en laksefilet ovenpå. Pynt med frisk chili. Læg 1 stk. flute ved siden af og server retten med hvidløgssmør til.

Velbekomme!

TIP Du kan med fordel tilsætte retten noget citron. Det giver en ekstra frisk smag.

 

Næringsindhold pr. portion
(beregning er før tilberedning)

Energi: 2065kJ/492 kcal
Protein: 36 g
Kulhydrat: 28 g
Fedt: 27 g
Kalium: 606 mg
Fosfat: 377 mg