Er du blevet ringet op af Nyreforeningen?

Nyreforeningen ringer i øjeblikket til private husstande. Det gør vi for at få flere til at støtte foreningen med et månedligt bidrag.

Morten cyklede 10.000 ind til Nyreforeningen

Som et personligt mål deltog Morten i juni måned i et af Danmarks hårdeste 24-timers cykelløb. Samtidig har han gennem løbet samlet ind til Nyreforeningen via BetterNow. Han er i øvrigt selv nyresyg, men det hindrede ham ikke i at levere både en flot præstation og et imponerende indsamlingsresultat.

Etisk Råd anbefaler fortsat informeret samtykke

Etisk Råd har den 29. juni 2017 med stort flertal anbefalet, at danskerne fortsat skal tage aktivt stilling til organdonation. Formand for Nyreforeningen Jan Rishave kommenterer her på anbefalingen.

En stor tak for støtten til lotteriet 2017

Nyreforeningen siger her en stor tak til alle, der støttede op om lotteriet. Vi glæder os til at kunne offentliggøre det samlede resultat af lotteriet til december.

Nu får medlemmer rabat hos Q8

Nyreforeningen har lavet en medlemsaftale med Q8. Så nu kan medlemmer af Nyreforeningen opnå rabat og desuden få adgang til en række fordele. Læs hvordan her.

Book feriedialyse i Nyreforeningens nye klinik på Fanø

Nyreforeningen har overtaget en dialyseklinik på Fanø, hvor du kan få dialysebehandling, når du holder ferie på øen. Læs om klinikken, og book din tid allerede nu.

Tegnefilm-om-nyresygdom

Tegnefilm om nyresygdom

H.C. Andersen Børnehospital og Nyremedicinsk Afdeling Y i Odense har med donation fra Trygfonden fået udviklet interaktive tegnefilm om nyresygdom. Tegnefilmene er til børn, der gennem små klip kan klikke sig frem og tilbage og lære om f.eks. nyrernes funktion, dialyse, transplantation og livet med nyresygdom.

I-Soenderborg-starter-alle-i-planlagt-dialyse

I Sønderborg starter alle i planlagt dialyse

Sønderborg sygehus modtager i år prisen, som Nyreforeningen hvert år uddeler til det sygehus, som har forbedret sig mest indenfor planlagt dialyse. Det vil sige, at sygehuset har haft størst fremgang i forhold til, hvor mange patienter der kommer i planlagt dialyse fremfor akut dialyse.

Kristine-er-aarets-solfanger-2017

Kristine er Årets solfanger 2017

Kristine Lykke Roed modtog på årets landsmøde prisen som Årets solfanger for sine nærværende og rørende fortællinger på TV, som har vist danskerne, hvordan det føles at mangle et livsvigtigt organ.

Undersøgelse: Påvirker fremdriftsreformen studievilkår for kronisk syge unge?

Danske Handicaporganisationer foretager en rundspørge blandt studerende med handicap eller kronisk sygdom på universiteterne. Hjælp os med at få flere besvarelser.