Assisteret p-dialyse

Københavns Kommune sikrer hjælp til de svageste dialysepatienter

Sundheds- og Omsorgsudvalget i Københavns Kommune tager nu ansvar for en af kommunens sårbare grupper – mennesker som har behov for hjælp til dialysebehandling i hjemmet. Det sker efter afslutningen på et pilotprojekt mellem kommunen og Rigshospitalet, som gav anledning til diskussion om, hvorvidt en ordning, hvor kommunens hjemmesygepleje assisterer borgere i p-dialyse, skulle fortsætte.

Familiekursus

Tag med på familiekursus

Har du børn under 18 år? Har du lyst til at gøre noget for dine børn og få en god oplevelse? Har du og din familie lyst til at byde ind med dine erfaringer, og lyst til at blive klogere på andre familier i lignende situation? Så meld jer til og glæd jeg til begivenhedsrige dage med masser af input og ny energi.

WTG i Malaga 2017

World Transplant Games i Malaga 2017

Efter nogle år, hvor World Transplant Games har været afholdt på fjerne destinationer, bliver det i år afholdt i Malaga i Spanien. Dermed er der en enestående mulighed for at deltage og på den måde få den fantastiske oplevelse, det er at mødes med transplanterede fra alle egne af verden og konkurrere med dem i forskellige sportsgrene.

Vi-hylder-de-levende-donorer

Vi hylder de levende donorer

Nyreforeningen ønsker at anerkende de mennesker, som hjælper et familiemedlem, en ven eller bekendt ved at donere deres ene nyre. Er du en af dem, så er du inviteret til den første donordag for levende donorer nogensinde. Det foregår lørdag den 22. april kl. 14-20 i Nyborg, og det er gratis.

Faa-en-bisidder

Få en bisidder gennem Danske Patienter

Vidste du, at du kan få en bisidder gennem Danske Patienter? Hvis du har indsendt en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed i forbindelse med din behandling i sundhedsvæsenet, får du tilbudt en dialogsamtale med din region. Samtalen har til formål at afklare de ting, der er sket i dit behandlingsforløb. Du møder for eksempel den […]

Aarets-solfanger

Kender du Årets solfanger 2017?

Årets solfanger er en pris, som Nyreforeningen uddeler til en person, der i særlig grad har bidraget til øget livskvalitet for mennesker, der er berørt af nyresygdom. Alle medlemmer kan indstille en person til prisen.