Vi-hylder-de-levende-donorer

Vi hylder de levende donorer

Nyreforeningen ønsker at anerkende de mennesker, som hjælper et familiemedlem, en ven eller bekendt ved at donere deres ene nyre. Er du en af dem, så er du inviteret til den første donordag for levende donorer nogensinde. Det foregår lørdag den 22. april kl. 14-20 i Nyborg, og det er gratis.

Få en bisidder gennem Danske Patienter

Vidste du, at du kan få en bisidder gennem Danske Patienter? Hvis du har indsendt en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed i forbindelse med din behandling i sundhedsvæsenet, får du tilbudt en dialogsamtale med din region. Samtalen har til formål at afklare de ting, der er sket i dit behandlingsforløb. Du møder for eksempel den […]

Aarets-solfanger

Kender du Årets solfanger 2017?

Årets solfanger er en pris, som Nyreforeningen uddeler til en person, der i særlig grad har bidraget til øget livskvalitet for mennesker, der er berørt af nyresygdom. Alle medlemmer kan indstille en person til prisen.

Mindeord for Lars Engberg

Det er med sorg, vi har modtaget meddelelsen om, at vores tidligere direktør i Nyreforeningen gennem 10 år Lars Engberg er død. Lars kom til Nyreforeningen i 2000, hvor han blev Nyreforeningens første direktør. Lars kom fra den politiske scene, hvor han tidligere havde været sundhedsborgmester i Københavns Kommune. Lars fik en meget stor betydning for foreningen.

motion

Op af sofaen – motion og livskvalitet

Nyreforeningen holder et weekendkursus for dig, der ikke synes, at der er plads eller overskud til motion i dit liv, men egentlig gerne vil i gang. Det er også for dig, der allerede har en vis form for motion i din hverdag, men har lysten til mere.

BNicer logo

Støt Nyreforeningen når du handler på nettet

Nyreforeningen samarbejder med BNicer, hvilket betyder at når du handler i webbutikker via BNicer, så går der automatisk en procentdel af købet til dit foretrukne velgørende formål – f.eks. Nyreforeningen. Og det er vel at mærke uden ekstra omkostninger for dig. Så hvorfor ikke gøre en forskel, når du alligevel handler på nettet?